REFERENSSIT

Muutamia esimerkkejä toteuttamistamme kohteista:

Kauhajoki, IKH Areena

Aluejoustavan Robbins Bio-Channel parkettilattian asennus, hionta ja lakkaus. Lisäksi pelikentän ja logojen maalaukset sekä lattiahelojen asennukset. Toteuttettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Lieto, Lietohalli

Liikuntahallin parketin puhtaaksi hionta, lakkaus ja pelikenttien maalaus. Lisäksi lattiahelojen jyrsinnät ja uusien jalkalistojen asennus.


Oulu, Ouluhalli

Aluejoustavan Robbins Bio-Channel parkettilattian asennus, hionta ja lakkaus. Lisäksi pelikenttien maalaukset ja lattiahelojen asennukset. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Nokia, palloiluhalli

Aluejoustavan speed-lock siirtoparketin asennus vanhan parkettilattian päälle. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Tampere, Murikka-opisto

Liikuntasalin aluejoustavan parkettilattian asennus, hionta ja lakkaus. Lisäksi rajaviivojen maalaukset, lattiahelojen ja jalkalistojen asennukset. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa. 


Vantaa, Kuusikon koulu

Liikuntasalin lattian puhtaaksi hionta, lakkaus ja rajaviivojen maalaukset.


Salo, Alhaisten koulu

Vanhan lattian purku, uuden aluejoustavan urheiluparketin asennus, hionta ja lakkaus. Lisäksi rajaviivojen maalaukset, lattiahelojen ja jalkalistojen asennukset. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Seinäjoki, Nurmon yläaste

Liikuntasalin puulattian asennus vanhaan runkoon. Lattian hionta ja lakkaus. Lisäksi rajaviivojen maalaukset, lattiahelojen ja jalkalistojen asennukset. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Vantaa, Lummesali

Vanhan mosaiikkiparketin purku, betonipohjien työt, uuden parketin asennus, hionta ja lakkaus.


Karkkila, liikuntahalli

Vanhojen teippien poisto, parketin huoltohionta ja lakkaus Bona Sportive Finish -lakalla.


Seinäjoki, Kalevan Navetta

Uuden aluejoustavan parkettilattian asennus taide- ja kulttuurikeskukseen. Toteutettu yhteistyössä Unisport konsernin kanssa.


Espoo, yksityisasunto

Vanhan tammiparketin hionta ja valkolakkaus sekä jalkalistojen asennus. 


Lahti, yksityisasunto

Vanhan mosaiikkiparketin hionta, sävytys ja pintalakkaus.